2023-01-07
令和之怪物-生蚝🦪$68 1只呢个生蚝真系相当之新鲜😇佢系半creamy半爽嘅状态😛仲加咗好新鲜嘅海胆同埋鱼子☺️口感正😆仲有少少酱汁调味😉非常好味A5宫崎和牛他他配洋葱及特制酸汁$199佢有超多种食法😉首先个和牛本身已经有好香嘅牛肉味😙同埋咸味😀另外洋葱中间有一个生蛋🥚就可以捞牛食😜秘制酸汁又可以更加带出有牛嘅鲜味😊最正嘅系佢个洋葱磨成茸😀有一种食紧蒜泥白肉嘅感觉😇但系就完完全全系洋葱嘅香味😇真系不能自拔😇😇😇A5宫崎和牛后腿肉寿司🐂$68 1件虽然都系A5和牛但系就薄切配饭😙入口即溶🤩表面都加咗少少海胆😌最钟意佢个Washabi系生磨出嚟嘅😌同个牛非常之夹汁烧帆立贝$58除咗有啲本嘅寿司之外😌佢仲有好多串烧😍叫咗呢个帆立贝🤪超大粒😛表面加咗鳗鱼汁豚肉三色椒🐷$38相当有惊喜😊椒完全系充满甜味😌同个豚肉非常之夹😍份量啱啱好😘有五条椒添烧汁牛肉金菇🐂$58牛肉薄切😇同A5和牛真系有啲分别😂😂不过都系几好食芒果多多熊冰🥭$68佢啲饮品都几靓😌呢个系芒果打成冰😂好钟意佢表面有啲棉花糖😍口感几好葡萄柠饼🍇$58捞匀先饮😊底系提子汁😜非常清爽
令和之怪物-生蚝🦪$68 1只
A5宫崎和牛他他配洋葱及特制酸汁$199