Latte $42 Baileys Chocolate$47今次特登去上环呢一间小清新Cafe😝最正就系有呢个印图画咖啡😎咁我就拣咗我嘅logo🐷同埋呢只鸡🐔都印得非常清晰😎劲靓😍😍咖啡底就偏浓比较重咖啡味😙另外个朱古力都唔算好甜整体都OK明太子蟹肉意粉🍝蟹肉嘅份量十足😜每一条意粉都包咗满满嘅蟹肉😚仲有少少辣嘅明太子😏所以都几惹味😙意粉偏硬身但系可以接受😍仲有啲葱花同埋蒜头做陪衬🤩所以整体个配搭都几好全日早餐🥣$128都相当之丰富😎最惊为天人系佢个牛角包😍都整得几松软😘另外个炒蛋都炒得非常之滑☺️其他嘅配搭都唔错🤩整体都好饱日式酱烧墨鱼饼🦑$78几特别有少少似食章鱼烧因为佢个酱汁同埋啲紫菜都几香😜同埋佢加咗好多嘅芝麻🤩底面都加咗😙另外食得出系新鲜整热辣辣😍诚意满满

明太子蟹肉意粉🍝

全日早餐🥣$128