2023-07-29
石锅生滚蟹黄海鲜米线🦀$75北海道帆立贝、海虾、墨鱼头、海藻、鲷鱼片、蟹柳呢间餐厅最出名嘅就系石锅米线😛可以你自己配搭自己整🤓我就食咗一个佢配搭嘅海鲜米线😇海鲜配料都多😌而且都几重蟹膏嘅香味😍份量都好多😊同埋系因为用石锅整嘅关系所以一上菜系超级热辣辣烧葱油饼$20惊为天人地香😆佢加咗一啲胡椒同埋香料嘅配料😆所以非常惹味😍仲有少少奶香味😚加埋佢表面嘅葱花😙真系想食多1块椒麻虾胶腐皮脆🦐$38都几特别😆本身个虾胶冇辣味☺️系要点佢嘅特别嘅辣酱😉虾胶同埋脆嘅腐皮都几夹😝出边食唔到韭菜猪红🐷$20几香😆份量都多😇性价比高串烧猪大肠$15烧猪腩片$18鸡软骨$24金菇$15串烧嚟讲因为佢表面加咗蜜糖同埋香料所以层次感都几丰富😳猪大肠一咬超级邪恶😚猪腩片有少少似食牛肉干嘅口感😙鸡软骨就爽口😌金菇都好好惹味凉拌牛肚🐂$28我几钟意佢个辣汁🥳系好有麻油嘅香味😍但系又唔算好辣😗表面有加咗好多芝麻😚牛肚都爽口😌佢个酱我仲攞嚟捞个猪红同埋啲串烧
石锅生滚蟹黄海鲜米线🦀$75
北海道帆立贝、海虾、墨鱼头、海藻、
鲷鱼片、蟹柳
烧葱油饼$20