套餐$560主食1: 咖喱甘笋蛋包饭配汉堡扒🥚呢一间虽然系韩式餐厅但系都有啲Cafe嘅感觉😁个蛋包饭卖相劲精致😙中间夹杂左汉堡扒😍仲有巨量嘅咖喱汁😗配搭埋珍珠米😌所以成个配搭都非常丰富😛你睇吓啲滑蛋炒得几嫩就知几好食啦主食2:甘笋汁香脆猪扒长通粉🐷其实食唔出乜嘢甘笋汁😂不过都几香猪扒新鲜炸🙃热辣辣外脆内软😙啖啖肉😊同埋啲长通粉索晒啲汁🤪最钟意佢加咗啲菇所以口感唔配菜: 烧酱油黑毛猪白切肉配大酱生菜🥬有一种五花腩嘅口感😛虽然肥肉比较多😆但系配搭生菜就啱啱好😅仲可以加埋佢个秘制甜辣酱同埋泡菜同埋生蒜🧄甜品: 春日小甘笋芝士蛋糕🍰呢个蛋糕都几light唔算好Heavy😙同埋佢个底有少少咸嘅饼底😍所以甜甜咸咸咁配搭特别😌应该有少少似食红萝卜蛋糕嘅感觉饮品: cappuccino & 焙茶鲜奶咖啡味都几出同埋卖相精致

套餐$560
主食1: 咖喱甘笋蛋包饭配汉堡扒🥚