2025-01-26
A5宫崎和牛牛薄切前腿肉配特制月烧汁和牛好好味 入口即溶😋店员温馨提示我地油脂分泌高😊建议我地唔好烧好耐🤣个肉质上乘加上特制月烧汁 就好似食紧日本既味道呀😋蒜蓉牛油烤帆立贝第一次见日式烧肉配饭😀职员话系参考左港式蒜蓉蒸粉丝既做法🤣将饭加入烧好左既蒜蓉牛油帆立贝个味道更加一流😆荔枝牛肩胛串串牛味重😆然后再加埋荔枝既清甜😀 呢个组合好正😋原切厚切牛舌半条牛舌系原条厚切 好足料😆口感非常之好😀加埋盐同黑椒令人回味再三😊蜜糖烧鸡翼已经去哂骨😊仲要有个小扫俾我地烧完加蜜糖😊成件事好贴心😆肉质唔错 朱古力及牛奶雪糕个甜品为我地成晚画上圆满句号😋食完咁多肉之后 可以好好解腻😊百香果菠萝梳打 & 波子乳酸汽水之棉花云朵上面有块菠萝冰😍 野饮酸酸甜甜😉 几开胃😝少女心大爆发🥰波子汽水上面有棉花糖 😆仲有蝴蝶结点缀 😍真系好IG able☺️
A5宫崎和牛牛薄切前腿肉配特制月烧汁
蒜蓉牛油烤帆立贝