2021-06-19 2794 浏览
本人从来不写食评,但由于个体验好差,决定写一篇令各位三思先来好呢间餐厅。本人从事人力资源管理及服务行业培训,比较知道服务业既人心态同谂法,因此佢地既待客之道令我觉得佢地不专业。首先,我地订位时有特别要求坐某类型座位,来到冇讲咩直接带我地去其他座位,明白有d座位比较抢手,需要较早时间订位才有,但专业的话应该系confirm booking时或带位时通知一声。另外,坐低后,menu需要三催四请先会有人放低,有个员工长期扮睇唔到我地,出出入入我地既房间serve另一枱客(仲要只坐我地旁边),都扮睇唔到我地举手,拎完menu等叫菜又等左半个钟,要出房揾人先叫到菜。我绝对相信果位员工扮睇唔到的,从事服务性行业既人对人举手系好敏感,再者,我当你真系睇唔到,一间5星级酒店餐厅,应该自己from time to time 睇下客人有无需要,或者可以落单未,由坐低到落单足足等左40分钟。值得一赞负责介绍蚝的员工讲解得好详细同好好服务态度。上菜时,长期睇唔到人举手既员工介绍食物过程都不错,但当我地希望问果位佢拎sauce 时,又系举手举到石化左先过来。举手期间,长期睇唔到人举手既员工都系出出入入我地个房间

值得一赞负责介绍蚝的员工讲解得好详细同好好服务态度。

上菜时,长期睇唔到人举手既员工介绍食物过程都不错,但当我地希望问果位佢拎sauce 时,又系举手举到石化左先过来。举手期间,长期睇唔到人举手既员工都系出出入入我地个房间,极度体贴服务我地旁边果枱,对我地既冷漠形成强烈对比,对客人一视同仁系5星级酒店餐厅既基本要求。

其他食物不算很美味,蚝就好新鲜,海水味好重。

最后,极不建议来呢间餐厅,相比起同一个价位既Morton’s,服务、味道都比呢到好。