2024-09-27
之前网上见到话5周年$100买$500现金券,就即刻订左位😂 五周年套餐最平套餐$555,有红虾,鱼,鲍鱼同肉,我哋两个人一个简左美国牛肉薄烧,一个美国牛肉厚烧🥩可以share一齐食🤭因为惊唔够食,就追加左份刺身同火焰北寄贝。估唔到刺身竟然有海胆😋啲刺身都好鲜甜!而火焰北寄贝好吸引🐚个北寄贝底话加左啲盐晾高佢,之后淋啲酒点火,打卡一流,北寄贝都好鲜甜!个西班牙红虾🦐师傅话主要系食个虾膏,佢炸左个好幼嘅天使面做个底先,之后放煎好嘅虾肉上去,淋埋个红虾嘅膏真系好香😌上面放埋压扁咗嘅虾脚,成碟都好靓,虾脚同个面都好脆,虾肉连埋啲膏真系好好味🤤鲍鱼就冇乜特别唔会好韧,个白雪鱼两边都煎到好脆🐟牛肉薄烧就卷住葱同埋蒜片,厚烧就会切到一粒粒,都好多汁,烧得岩岩好 最后就有个樱花虾炒饭同汤,同埋有个焦糖多士系师傅送嘅🍞另外我地都追加左个火焰士多啤梨🍓都系会有个放火嘅环节,会配埋个雪糕同多士一齐食,但其实食落都几普通,冇咩特别,只系for 影相📸最初以为个餐唔够饱,但其实都几丰富 因为我地追加左几样野,食咁多野最后埋单每位大约$800几! 铁板烧黎讲性价比真系好高!现金券可以即场减$100,姐系其实送
鲍鱼就冇乜特别唔会好韧,个白雪鱼两边都煎到好脆🐟
最后就有个樱花虾炒饭同汤,同埋有个焦糖多士系师傅送嘅🍞
最初以为个餐唔够饱,但其实都几丰富
现金券可以即场减$100,姐系其实送$400俾你下次用,咁真系好抵😂😂 可以再次黎食😋😋