2017-03-16 2344 浏览
3月某日, 一行 50 人, 有大有细, Book 左场先付 $500 订。大草地, 有小动物喂食 (自费), 都好适合一家大细的。至于食物方面, 鸡中翼, 鱼蛋 我觉得系 OK 既。至于 BBQ 必备既肠仔就完全无味 !!!价钱方面都唔算贵。⭐⭐⭐《不过》~~ 可能人数太多, 当我去比钱个阵又无为意 50人既钱点计, 最后我跟张收据比钱, 点之。。。张收据未扣 $500 订, 今日打返去问啦。佢话当日点清数, 无收多唉~!只怪自己无计清数。做事太急!咁个 $500?咪要自己赔啰! 可以点, 买个教训。😭⭐⭐⭐ 各位~~~ 一定要点清啲钱先走呀!就算比佢吹你, 比后面既人望实你, 都要点清楚先走。走左就无架喇!!😯因为重点, 所以要有三粒 ⭐⭐⭐。

因为重点, 所以要有三粒 ⭐⭐⭐。