2021-09-17
我同我男朋友都非常之钟意食牛扒,基本上要食肉嘅话就一定会谂到牛扒,鸡扒猪扒羊扒都会好少食,唯独是牛扒基本上差唔多一个星期会食咗四次😳😳😳😳加埋我哋两个而家正在生酮,所以主要都系食肉减肥法 便说食得更加多牛扒了🤣🤣但系真系食极都唔厌越食越想食,哈哈。今日就介绍吓一间西餐厅嘅牛扒。♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️美国肉眼扒10oz配薯菜 一个好大块嘅牛扒,肉眼扒呢如果要好食嘅话最紧要最紧要就系个返左时间,烹调得啱啱好嘅话个口感会非常之正,食落去我觉得佢哋系有做到呢件事嘅,同埋大口大口咁食过爽度真系好正。🤣🤣🤣美国牛柳8oz配薯菜 呢个呢就系要一种好林好林嘅感觉,如果唔系都唔会食牛柳,说落去有少少入口即溶嘅时候个口腔会留住好大浸牛嘅香味。然后先至再配搭一口薯菜,感觉会有一种提升♥️♥️♥️♥️♥️♥️
但系真系食极都唔厌越食越想食,哈哈。
美国肉眼扒10oz配薯菜
美国牛柳8oz配薯菜