2003-11-23 16 浏览
好耐都冇去过啦, 今日盲拣左呢度食晚饭.对上一次黎, 我谂都有5,6年前. 不过印象中d服务同食物都唔错.3个人要左一客caesar salad, 我个friend好钟意食. 都几大客下. 用左一个大玻璃碗载住. 个sauce都几好, 但好似有d漏. 不过唔多够芝士同面包粒粒. 一客ribs &烤鸡. ribs好好味, 个汁好正. 甜甜酸酸. 都有5条架. 烤鸡就麻麻啦, 得一只鸡脾. 而且味道普通. 冇咩特别啰. 反而d薯条好好味, 好脆. 又热辣辣㖞. 仲有配菜个豆豆都好味. 同ribs个汁都系一样味. 炸虾忌廉汁蛋面. ok啦. 个汁好漏. 但d虾都几爽0既. 虽然好饱, 但都要食埋个dessert. 见到menu有个dessert platter, 有6款甜品. $95都几抵食丫. 一客入面有焗苹果酥, 好味. 好多果肉. 但冇咩肉桂味. 朱古力曲奇批. 几好, 几劲朱古力味, 苦苦地. 仲有dnuts添. new york cheesecake. 麻麻地, 有dd蜜糖味, 怪怪咁. 而且cheese味不够. brownie, 上面d朱古力浆好味d. texture较硬. 士多
好耐都冇去过啦, 今日盲拣左呢度食晚饭.
3个人要左一客caesar salad, 我个friend好钟意食. 都几大客下. 用左一个大玻璃碗载住. 个sauce都几好, 但好似有d漏. 不过唔多够芝士同面包粒粒. 一客ribs &烤鸡. ribs好好味, 个汁好正. 甜甜酸酸. 都有5条架. 烤鸡就麻麻啦, 得一只鸡脾. 而且味道普通. 冇咩特别啰. 反而d薯条好好味, 好脆. 又热辣辣㖞. 仲有配菜个豆豆都好味. 同ribs个汁都系一样味. 炸虾忌廉汁蛋面. ok啦. 个汁好漏. 但d虾都几爽0既. 虽然好饱, 但都要食埋个dessert. 见到menu有个dessert platter, 有6款甜品. $95都几抵食丫. 一客入面有焗苹果酥, 好味. 好多果肉. 但冇咩肉桂味. 朱古力曲奇批. 几好, 几劲朱古力味, 苦苦地. 仲有dnuts添. new york cheesecake. 麻麻地, 有dd蜜糖味, 怪怪咁. 而且cheese味不够. brownie, 上面d朱古力浆好味d. texture较硬. 士多啤梨牛油松饼. 唔系好得. 个卖相唔掂. 入口个感觉好粗鞋. 但我个friend话好食噃~~ overall食物就一般啦. 但系d服务唔系咁好啰. 有个女侍应叫佢攞咩都要等. 只系一杯水都要等几个字. 而且都几冇礼貌下.
埋单五百蚊有多, 唔系太抵食㖞. 都系dan ryan好dd~~