2020-08-12 307 浏览
今晚晚餐唔知食咩好, 而家晚晚都系食外卖, 真系食到口都歪 。今晚决定提前食晚餐 ! 落到去首尔都已经下午5点20分 ,好彩仲赶得切叫嘢食 ,唯有快快趣趣, 赶紧六点前食晒 (六点后唔可以堂食吖嘛)拿拿声先叫个铁板牛肋骨, 加蛋 一上枱吱吱咋咋声, 真系正到爆! 加多只煎双蛋! 要食饱啲,费事今晚肚饿。牛肋骨好有牛味 ,尤其是近骨位啲筋特别香。朋友就食香辣猪颈肉石锅饭。 呢个饭其实好少辣 , 不过就真系好香,仲要有饭焦添! 我朋友食完话想食多个, 果然好大食。。另外小食就叫韩风鸡翼 ,外皮都几脆,入面仲juicy添弊喇食完仲想叫嘢食添 ,不过已经last order咗啦 ,下次要快手叫多啲先 。希望快啲有晚市堂食, 我仲想食埋个泡菜豆腐锅先走

拿拿声先叫个铁板牛肋骨, 加蛋
牛肋骨好有牛味 ,尤其是近骨位啲筋特别香。
铁板牛肋骨

香辣猪颈肉石锅饭

另外小食就叫韩风鸡翼 ,外皮都几脆,入面仲juicy添
韩风鸡翼

2020-08-11