2019-03-04 1310 浏览
今日同朋友来梅窝行山到愉景湾,出发前当然要食返餐饱嘅先有力行山。发现梅窝好多西餐厅,见呢间The Kitchen好多人,就误打误撞入去一试。我们一行4人叫咗三样嘢食,发现超抵食,因为每样食物嘅份量非常之大。Country Pizza (large size) 个pizza 上菜时,我们四个都wa了一声。因为个Pizza有成张枱咁大,暂时系我见过最大的pizza,直径有至少60 cm!同埋我本身好钟意薄底的pizza 肉酱意粉呢个肉酱意粉系手制的意粉,比较阔身的意粉,口感好好。而且肉酱的分量好多,好足料,真系一啖意粉一啖肉酱,好有惊喜。Vegetarian Wrap 见隔离枱食呢个wrap,我们又叫左一个。薄薄的wrap,包住不同种类嘅沙律菜,加上少少泰式甜辣酱,个口感更加清新同有味道!最后我哋4个人饱到上心口,平均每人100元,真的好好好食。下次一定会再光顾。

肉酱意粉
呢个肉酱意粉系手制的意粉,
比较阔身的意粉,口感好好。

Vegetarian Wrap

最后我哋4个人饱到上心口,平均每人100元,真的好好好食。
下次一定会再光顾。

2019-03-03