2022-11-21
616 超级钟意佢哋嘅打边炉,今次系大围附近做完嘢揾嘢食,竟然发现佢哋嘅日系烧肉Line。二话不说就比佢吸引入咗去😆☺️食物同肉类款式好丰富,样样都想食晒😆。同朋友直接叫咗个套餐,包括前菜,蒸物、刺身、拼盘、主食同饮品。大🈵️足!!❄️雪·二人特盛 $888前菜 - 番茄沙律配芥末沙律汁🍅番茄片配上生洋葱丝,鲜甜美味。加埋芥末汁同醋,开胃餐前小食👏🏻蒸物&刺身刺身三点:有齐三文鱼、油甘鱼同赤虾。新鲜之余,件件厚切肥美野菌蟹肉茶碗蒸:野菌汁配撘蟹肉同滑溜溜嘅蒸蛋,和风味Max.拼盘 (酱料:玫瑰盐,烧肉汁,苹果醋汁)烧肉蔬菜拼盘有六款牛的部位(有黑毛和牛😍同澳洲和牛)前者会较浓味建议先食。🐂:黑毛和牛特选牛小排、澳洲和牛肉眼上盖、澳洲和牛牛腹肉、澳洲和牛牛肩芯、澳洲和牛横膈膜、同牛肋肉🤩黑毛和牛油脂味丰富,入口即溶!而牛肩芯带爽劲,口感似牛舌👅!另仲配有蔬菜🥬和白鳝肉,鳝肉爽身鲜甜,加上秘制鳗鱼汁烧,超美味!送饭一流!主食🥚温泉玉子井饮品🍇巨峰提子梳打& 荔枝梳打成个餐厅好有Feel ,虽然格局唔算十分大。但绝对另有一种温馨感觉,而且店员嘅服务同讲解好仔细值得比个👍🏼食到最后会上一个柚子雪芭帮
❄️雪·二人特盛 $888
前菜 - 番茄沙律配芥末沙律汁🍅
蒸物&刺身
刺身三点:有齐三文鱼、油甘鱼同赤虾。新鲜之余,件件厚切肥美
拼盘 (酱料:玫瑰盐,烧肉汁,苹果醋汁)
主食
🥚温泉玉子井
饮品
🍇巨峰提子梳打& 荔枝梳打
成个餐厅好有Feel ,虽然格局唔算十分大。但绝对另有一种温馨感觉,而且店员嘅服务同讲解好仔细值得比个👍🏼食到最后会上一个柚子雪芭帮手refresh 下清一清味道😚