2018-04-23
餐厅环境特别之处,有室内同室外餐枱比你选择,水吧内有几部大型器械,唔知系咪用来整手工啤酒?侍应服务及态度不错(呢样我个人好重视)另外每个座位都有一张纸,简介牛每个部位渌几多秒就食得,都算贴心讲返食物先,今次同auntie 两个人食,大家本身都不是肚饿,所以唔系叫左好多野:尾龙:虽然细细块,但肉味非常浓,一个人扫十碟八碟都仲得黑百叶: 好爽口,最正系点埋个胡麻酱,食到"索索"声牛肉饺:个皮好薄好通透,入面牛肉饀胀卜卜,够juicy. 佢仲有个酸酸地既汁,感觉几开胃豆腐:够白又够滑酸梅汤:味道同平时饮既感觉唔同,喜欢偏甜口味的你,这个一定适合你牛丸: 一碟有十粒。。食完开始饱肚,因为我鲸吞了八粒....够弹口,我钟意响铃:打边炉一点可以唔食响铃,9秒9 ko!羽衣金蓝: 食咁多肉,点都要叫碟菜。个名比我感觉好日本,作为独男当然要try下佢,第一次食,好似系健康野黎。颜色好green, 味道几特别,唔识形容,自己试下啦。最后食埋牛骨清汤底的超甜粟米同萝卜,划上直笔甩的感叹号!
侍应服务及态度不错(呢样我个人好重视)
尾龙:虽然细细块,但肉味非常浓,一个人扫十碟八碟都仲得
黑百叶: 好爽口,最正系点埋个胡麻酱,食到"索索"声
豆腐:够白又够滑
响铃:打边炉一点可以唔食响铃,9秒9 ko!
最后食埋牛骨清汤底的超甜粟米同萝卜,划上直笔甩的感叹号!