2016-06-26
七点前有个二人餐268蚊, 有两份肉, 一份海鲜 , 平时去 其他韩式烧烤店点餐一份肉都已经百几 二百, 所以我觉得佢个268蚊餐真系 劲抵食, 不得不落力推介另外七点半前 离座或者九点半后入座还可以有 8折优惠, 繁忙时间食 冇咁优惠 兼且 又多人,拣啱时间食就最精明啦里边每幅墙油晒 街头涂鸦 感觉好youny好hip hop, 一支支抽气管吊落 去个炉头到,可以直接走油烟味,食完身上还不会太大味道例牌一份韩式前菜,3款都好美味, kimchi 够香辣, 大豆芽非常新鲜, 昆布 够弹牙。准备韩烧前店员会先为你 预备 泡菜蛋 ,咁你喺烧烤嘅时候可以吃住等啲蛋半熟左右就可以食,口感香口 惹味。我最爱嘅猪腩肉,每次去韩烧不得不烧, 整块烧,烧到一边㶶㶶地, 先再反另一边, 又烧到㶶㶶地嘅时候,就可以剪开佢细细嚿, 再烧多阵就可以食㗎啦。五花腩本身未经腌制过的,食嘅时候可以点返啲酱汁跟住揾块生菜 包粒蒜头同埋五花腩一齐食,十分滋味, 生菜更可以中和口中油腻感。 牛小排 一打开超大块一碟有 三块, 本身已经腌得好入味,所以食嘅时候可以不需要再点酱汁, 牛小排可以轻轻烧 几分钟便食得了,如果太熟
牛小排 一打开超大块一碟有 三块, 本身已经腌得好入味,所以食嘅时候可以不需要再点酱汁, 牛小排可以轻轻烧 几分钟便食得了,如果太熟就会变得韧喇。
我最爱食佢带点筋,同排骨既边边位,超好咬口
清清地酒味唔会太浓, 而且够晒冰冻, 烧烤嘅时候咁热饮佢真系一流呀