餐厅: 翠園 (新城市廣場一期)
资讯:

餐厅: 翠園 (新城市廣場一期)
资讯:

2024-04-18 1940 浏览
谂主weekday晚留港消费,支持本地食肆。未够7:30到 沙田 「菜远」一家大细+亲戚一齐食。老实讲,成个大厅得11长枱左右,坐得好舒服!一d都吾迫! 我哋个7人(包括70+ 的2位长者、1位小学生),谂住叫个6人餐食,又无其中一碟鸭无洒。咁我问系咪自选其他𩠌replace?啰侍应只系“令”头,唔敢答咁无得点个6人餐。跟住我哋再拣一个片皮鸭孖宝餐。佢又话冇片皮鸭😅结果全部餐都无货!我知市道唔好,唔入咁多材料,但系你半场人都冇,全部嘢都话人听系售罄,你叫人点帮衬?!但你又劲宣传你d 餐有几抵,完全系陷阱!全场传菜有4、5个,但楼面只得一个执枱/落单/上菜/收钱 的all in 1, 1 staff only!我虽然不满,但系我都觉得这员工都很可怜!结果点洒menu,埋单$1600, 但大家吾系好饱🥲 吾知食左乜... 不如吾好做晚市算啦...PS, 9pm 埋单,终于见到个男黑衫,似部长的人出现
谂主weekday晚留港消费,支持本地食肆。
未够7:30到 沙田 「菜远」一家大细+亲戚一齐食。
老实讲,成个大厅得11长枱左右,坐得好舒服!一d都吾迫!
跟住我哋再拣一个片皮鸭孖宝餐。佢又话冇片皮鸭😅
不如吾好做晚市算啦...

PS, 9pm 埋单,终于见到个男黑衫,似部长的人出现