2021-11-03
突发!劲多分店嘅打边炉黄店616,新出咗午市一人火锅套餐,包埋饮品同酱油费只系$78😱,再追加其他火锅配料仲有8折优惠,以后Lunch time想打边炉有好去处😍▪️独乐乐小火锅套餐 $78▪️所有小火锅都包咗火锅配料+肉类(四选一)+主食(三选一) ,一上枱嘅时候配料同牛肉都已经喺锅入面~
🔸汤底🔸我哋拣咗「理想点鲜」,好清可以食到牛嘅鲜味😍,另一个系「熔岩沙嗲汤底」,好香浓沙嗲味,啱晒重口味人士!
🔸肉类🔸肉类方面就拣咗「牛驼峰」同「滑尾龙」~牛驼峰系牛味浓啲,滑尾龙就系沾咗蛋汁嘅牛肉,食落口感好嫩滑🤤🔸火锅配料🔸有娃娃菜、金菇、蜂巢豆腐、蛋饺、牛丸、贡丸同帆立贝等配料,每样少少咁食落都好够饱!
🔸主食🔸可以拣公仔面/手打乌冬/白饭,加埋主食真系绝对够饱😱公仔面配沙 嗲汤底超邪恶!▪️苏格兰雪花胸肋 $58▪️除咗叫套餐,我哋仲追加咗两碟牛😛呢款牛雪花部分多啲,食落好香油脂味🤤
▪️英国安格斯牛前胸肋 $58▪️呢款牛冇咁多油脂分布,但食落都唔会好干好柴,反而系有好香牛味!▪️菊花桂圆露▪️系616嘅自家出品!饮落唔会太甜,有啲菊花香味,感觉几清热解毒😛
▪️独乐乐小火锅套餐 $78▪️
🔸汤底🔸