2020-04-25 616 浏览
每晚经过金记都见到等外卖的人企满周围,我终于发现抵食攻略,原来买现金卷已经有推广优惠,而家外卖自取更加有折头添!咁就真系抵上加抵!最近疫情加上 Social distances 令家人唔敢出街食饭,我做咗屋企嘅外卖仔啦!冰室收银处装修成火车收银处,火车迷一定好喜欢,虽然系叫外卖都一样要探热㗎!做得妥当食客都食得安心啲。见到老火汤啱饮一于叫个晚餐,老火汤一星期晚晚都唔同款式,粉葛赤小豆红萝卜煲猪骨汤,真材实料,唔会太油腻,咸度适中。这里的罗宋汤也是招牌菜,味道够晒浓郁,而且充满大量蔬菜,口感健康。味菜炒牛肉 少盐少糖食店,晚餐我叫咗个中式小菜套餐,送白饭比较适合家人口味。主菜配白饭同饮品非常超值,味菜味道甜甜酸酸非常开胃。炒牛肉份量足料,牛肉味道浓郁,肥瘦均匀,肉质柔软。大量配菜有彩椒、洋葱、野菌蔬菜令彩色丰富,口味清新好多,捞饭一流。四川重庆口水鸡爱食辣味又钟意刺激,四川重庆汁浓郁重口味口水鸡最啱我,味道辣得来十分刺激,花生粒粒增加口感,鸡肉嫩滑多汁,味道方面有水准。餐饮嘅香滑奶茶果然香浓够滋味。

味菜炒牛肉

四川重庆口水鸡

餐饮嘅香滑奶茶果然香浓够滋味。
外卖自取
  • 四川重庆口水鸡