2024-09-22 429 浏览
🌟🍖 今日去咗大埔日韩烧肉,真系一个令人惊喜嘅美食之旅!呢间校长烧肉而家有个超值优惠,只需一百蚊左右,就可以享受到任食嘅日韩烤肉,仲有火锅、刺身等多款美味,真系好抵食!😋一入到餐厅,环境就已经令人感到舒适,装潢简约而不失格调,灯光柔和,令我一开始就有种放松嘅感觉。服务员态度亲切,令我对呢个地方嘅印象更加分!✨首先,讲下佢哋嘅日韩烤肉。选择真系多到令人眼花撩乱,牛肉、猪肉、鸡肉,仲有各式各样嘅海鲜,任你选择!我特别钟意佢哋嘅五花腩,肉质鲜嫩,油花分布均匀,烤出嚟嘅时候,香气四溢,真系令人垂涎欲滴!🔥而且,佢哋嘅烧肉酱汁都好有水准,无论系甜味定系咸味,都能够完美衬托出肉类嘅鲜味。每一口都系享受,真系食到我心花怒放!而且,任食嘅时间都唔会太赶,让我可以慢慢品味,享受每一口美味。🍖❤️除咗烧肉,佢哋仲有火锅选择,汤底选择多样,无论系清汤定系麻辣,都可以满足唔同食客嘅需求。我试咗佢哋嘅火锅,海鲜新鲜得令人惊讶,多春鱼、蔬菜全部都系当日新鲜到不得了,煮出嚟嘅汤底鲜甜无比,真系好正!🦐🦀最后,唔可以唔提佢哋嘅刺身,质素一流,鱼肉切得厚实,口感滑嫩,搭配上酱油同芥末,简直系一种享受!每一口都系海洋嘅味道
🌟🍖 今日去咗大埔日韩烧肉,真系一个令人惊喜嘅美食之旅!
呢间校长烧肉而家有个超值优惠,只需一百蚊左右,就可以享受到任食嘅日韩烤肉,仲有火锅刺身等多款美味,真系好抵食!😋

最后,唔可以唔提佢哋嘅刺身,质素一流,鱼肉切得厚实,口感滑嫩,搭配上酱油同芥末,简直系一种享受!每一口都系海洋嘅味道,令人回味无穷!🌊

两点钟后下午茶过嚟仲只系88蚊!

总括来讲,大埔日韩烧肉校长烧肉真系一个唔可以错过嘅美食天堂,无论系食物质素、环境定系服务,都令我感到非常满意!下次一定要再带埋朋友一齐嚟,享受呢个美味之旅!💖

#大埔日韩烧肉 #校长烧肉 #美食 #任食 #烧肉 #火锅 #刺身 #食评