2022-04-04
之前夜晚喺石门行,黎远已经见到有一间萤光牌喺度发光😦个名仲要系叫9砌咁串?所以试下🤣9砌主打就系猪肉汉堡~而且佢都有好多个选择,适合啲平时食惯牛Burger,想转下口味嘅人😂所以佢得烟肉、芝士菇类𠮶啲拣。同埋都有一个Keto包,系完全得肉同菜😌~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~💕 芝士猪肉汉堡套餐 配 黄芥辣酱、烧烤酱 $61 (9/10)虽然佢叫9砌但又真系唔系9砌个㖞!佢同平时我食到嘅猪肉汉堡有啲唔同,佢啲猪肉系非常之嫩,口感唔算话好有猪肉嘅味道但好好味!而且佢呢个包都唔细㗎~一个人食完全系足够嘅💛芝士味十足,薯条都系炸得非常之香,个人认为非常之抵食呀👅 🧇9仔包 +$18 (8.5/10)呢个包比佢形容系话有爱喺入边㗎🤣💕味道就有啲似格仔饼嘅,(因为材料都差唔多),但系我觉得比格仔饼好食嘅,因为佢个面冇咁软,即系唔系面包底咁🤫如果跟餐咁样价钱就比较抵,但买就唔算非常之吸引!总结就系,喺石门来讲都算系几难得嘅Burger!而且佢同隔离舖头一齐买,仲会有优惠~不过留意就系佢净系做外卖。
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
🧇9仔包 +$18 (8.5/10)