2008-09-27
我地几个女人仔,又嚟一月一次既聚餐啦,今次得三个人者~睇到d食评,话呢间好正,我地决定一试啦!我地order左:1)蕃茄沙律: 呢个系用coupon送既,2)三款生蚝. 由淡至浓,一人三只真系唔够喉,我最中意澳洲细细只,d蚝好鲜味丫~唔怪得 个个赞,真系同自助餐果d无得比~3) 青口 : 呢个普通左d.细细只既青口,唔同我地平常见果d咁大只,4)海胆龙虾意大利饭: 一见到个名,我就好想试呢个菜,但系唔系咁啱口味,d饭硬左d (个侍应都有同我地讲呢个意大利饭系比较硬既)5)羊鞍 : 要左七成熟既羊鞍,真系几正㖞,d肉好嫩滑,又唔系好膻~6)风干火腿: 见到成只巴拿马火腿放在系度,每次有人order,就会见到个总厨出嚟片下片下 我地仲有半枝白酒未饮完, 所以又order左一碟,得5-6块架咋,同三块哈蜜瓜, 真系贵得有道理,好甘香,无油益味架7)姜汁疏夫里: 都值得一试
睇到d食评,话呢间好正,我地决定一试啦!
我地order左:
1)蕃茄沙律: 呢个系用coupon送既,
个个赞,真系同自助餐果d无得比~
(个侍应都有同我地讲呢个意大利饭系比较硬既)
真系贵得有道理,好甘香,无油益味架
7)姜汁疏夫里: 都值得一试,好味
8)炖旦 : 三种唔同咪道既炖旦,真系卖相好,味道都唔错,
9)白酒一枝
埋单85折左 $1960
今次真系食得好贵啊~但系人一世物一世试下都无坊既,起码食得开心又舒服~
service又几好~