90分钟任饮任食寿喜烧放题 — 但马屋放假喺APM见到但马屋新出左蕃茄寿喜烧🍅本身已经好钟意食蕃茄汤底🤤见到仲要系夏祭期间限定,至到8月31号,所以就去试吓!北海道梦之大地豚放题套餐(晚市$299)呢款套餐包含左自助区嘅全部火锅材料、饮品、Haagen-Dazs雪糕同肉类!🤩肉类包括左:北海道梦之大地豚肉、澳洲长期谷饲牛、严选牛肉、丹麦皇冠豚肉🐷自助区既选择包括有:生菜、油麦菜、娃娃菜、羽衣甘蓝、豆苗、萝卜、菇类、莴笋等;而丸类方面包括有:去香菇贡丸、墨鱼丸、白鱼蛋等,仲有即食面、拉面、乌冬、响铃等,多达20几种配料可以任食任拎,选择好多!店员上左个蕃茄锅之后就会舖上牛肉,然后再淋上蕃茄汤!锅底本身配咗蕃茄、洋葱🧅等蔬菜,再mix埋寿喜烧一齐煮,番茄配埋甜豉油汤底,出奇地好match!寿喜烧汤底酸酸甜甜的,而且越煮越浓郁,质感比起一般嘅蕃茄汤底火锅更浓稠!牛肉嘅油花较少,质感有𡁻劲,但牛肉味浓;而两款豚肉都几嫩滑,且猪味浓,比一般出边食嘅冇咁鞋!甜品方面系有得任食雪糕同水果吧!系Häagen-Dazs同Pierre Herme2023年联乘推出嘅马卡龙雪糕系列!有士多啤梨红桑子马卡龙、

90分钟任饮任食寿喜烧放题 — 但马屋

北海道梦之大地豚放题套餐(晚市$299)

甜品方面系有得任食雪糕同水果吧!系Häagen-Dazs同Pierre Herme2023年联乘推出嘅马卡龙雪糕系列!有士多啤梨红桑子马卡龙、双重朱古力马卡龙同柚子柠檬马卡龙😍个人觉得柚子柠檬马卡龙系最好食😋可以食到粒粒马卡龙!!食到呢几款新出嘅联盛版,Häagen-Dazs已经觉得值回票价😆👍

食完之后仲见到佢哋而家有夏日祭限定嘅「千本引」拉绳小游戏,系日本嘅独有抽奖方式,第一次玩呢种小游戏🤣随机选择任何一条绳,然后拉起,就可以赢奖品,几特别!

地址:但马屋 @tajimaya_ wagyu
观塘观塘道418号创纪之城五期(apm)4楼L4-22号舖。
葵芳兴芳路223号新都会广场2楼251-255号舖。
屯门屯门乡事会路83号V City1楼L1-8号舖。
90分钟任饮任食寿喜烧放题 — 但马屋

北海道梦之大地豚放题套餐(晚市$299)