2018-06-30
系酒店网到买,每人$500 dinner buffet 酒店,有海境,有服务,坐得又舒服尼个价钱,抵呀!冷盘有好多选择,有我最爱嘅烟三文鱼,大大块,正呀! 寿司任嘅,刺身就每人每次限攞3份,三文鱼劲厚切,肥美!仲有长脚蟹同生蚝,冷蟹fill得好快,一定会食到,但系即开生蚝就长期都好多人排队,得一个人开一个人洗,好难先食攞到两只。。。今次系蟹主题,有成20种唔同既烹调手法去煮既蟹,咖喱软壳蟹,泰式辣蟹炒粉丝,避风塘炒蟹。。。等等。。。全部都各有风味,好出色!甜品都好多选择,又冻又热, pancake系即整嘅,全部都好有水准!Ps 钟意榴梿嘅朋友一定要你呢间试吓,因为有好多榴梿嘅甜品!我啲朋友话非常好味,仲有人食咗四个榴梿pancake添仲有雪糕任攞!正呀!90分既$500 dinner buffet !无论系价钱,环境,服务,食物水准都值得你比90分!可以再尼!
酒店,有海境,有服务,坐得又舒服
尼个价钱,抵呀!
仲有雪糕任攞!正呀!
90分既$500 dinner buffet !
无论系价钱,环境,服务,食物水准都值得你比90分!
可以再尼!