餐厅: 傷心酸辣粉 (聯和道)
资讯:

2021-11-29 17 浏览
🐟🐠🐟🐠估唔到呢间位于粉岭联和墟嘅伤心酸辣粉除咗食粉面之外仲有放题食🤭而且每位都只系$99蚊‼️‼️‼️放题可以任你选择烤鱼或者鸡煲烤鱼就总共有六款口味 包括豆花/花椒/蒜香/酸菜/麻辣同蕃茄而鸡煲就有麻辣/胡椒猪肚/肉骨茶同药膳四款口味🤭🤭食完个鸡煲或者烤鱼之后仲可以加少少汤兼系自助区到随便拎嘢食加落去 变成打边炉添免加一唔使$100就可以任饮任食 食足两个钟仲有咁鬼多选择 抵到烂呀😱秘制麻辣烤鱼🌶今次我哋拣咗食烤鱼🐠因为惊越煮越辣 所以辣度拣咗BB辣🌶其实本身对$99嘅烤鱼就冇太大嘅期望嘅 原本以为份量会少同埋味道会麻麻哋🤔估唔到虽然平 但质素竟然同其他专食烤鱼嘅专门店有得挥上到枱见到一大盘装住原条上嘅沙巴鱼就已经觉得好吸引果然食落去真系啖啖肉 而且仲要好少骨肉质好滑又唔鞋而且个酱汁仲要好入味 辣辣地咁 好过瘾👍🏻差唔多食完条鱼之后就可以出雪柜度拎火锅嘅配料 估唔到选择都好多 㖞基本嘅肉类、丸、蔬菜都应有尽有 而且仲要无限添加😍饮品仲要有成10款唔同嘅野饮而且佢哋连啤酒都系可以任饮😍食完烤鱼辣辣地再啤啤佢真系好正虽然放题已经食到好饱但系一场嚟到点都要额外再叫碗我嘅至爱伤心酸辣粉🤤跟埋个二
🐟🐠🐟🐠

秘制麻辣烤鱼

差唔多食完条鱼之后
就可以出雪柜度拎火锅嘅配料
估唔到选择都好多 㖞
基本嘅肉类、丸、蔬菜都应有尽有 而且仲要无限添加😍
饮品仲要有成10款唔同嘅野饮
而且佢哋连啤酒都系可以任饮😍