2018-05-04
芝士蘑菇汁牛肉汉堡 $68芥末籽酱牛肉汉堡 $68+ 薯条/沙律、普通冷热饮品 $18+ 薯条/沙律、泡沫/鲜奶/朱古力咖啡 $26..店舖面积都几细下,好小店嘅感觉,应该最尽坐到20个人😂不过几干净!用蓝白色做主题,好有出海feel!..叫左两个burger,芥末籽酱无辣嘅感觉,所以真系食唔出同蘑菇汁有咩分别🤷🏻♂️所以我都摆埋齐写算了。块肉ok嘅,几juicy一路咬块有肉汁滴出黎,但最大问题我觉得系块肉真系好细块🤦🏻♂️个包皮外围基本上系无野架㖞🤦🏻♂️🤦🏻♂️同埋无芝士真系争好远,可能要加钱挂眼大睇过龙无见到🙇🏻♂️所以整体块几失望因为有一半都系净咬包皮(我觉得系照骗lol)..薯条一般啦唔系好够热,以为个汉堡包等左15分钟乜嘢都系即制, 可惜薯条唔系实在功亏一篑🙆🏻♂️..饮品又系孤寒,可乐个冰底会冰得五份一高度(唔好同我讲有有冰底已经要appreciate 💁🏻♂️),iced latte无乜特别🙋🏻♂️
+ 薯条/沙律、普通冷热饮品 $18
+ 薯条/沙律、泡沫/鲜奶/朱古力咖啡 $26
叫左两个burger,芥末籽酱无辣嘅感觉,所以真系食唔出同蘑菇汁有咩分别🤷🏻♂️所以我都摆埋齐写算了。块肉ok嘅,几juicy一路咬块有肉汁滴出黎,但最大问题我觉得系块肉真系好细块🤦🏻♂️个包皮外围基本上系无野架㖞🤦🏻♂️🤦🏻♂️同埋无芝士真系争好远,可能要加钱挂眼大睇过龙无见到🙇🏻♂️所以整体块几失望因为有一半都系净咬包皮( 我觉得系照骗lol)