2020-07-25
是日上半场同姐妹们扫完葵广,觉得都系要食个正餐dinner,和你eat一search, 附近选择唔多, 知道牧羊少年咖啡馆出名, 虽然冇book台可能要等位, 但系系黄店就一定要go喇!下雨天, 去到冇位, 等左阵, 侍应安排左室外既位置俾我地. 姐妹推介话呢间样样都好味, 完全唔会点中伏, 所以我地最后拣左:1. 明太子鲜虾意大利粉 🍤🍝果然唔错! 骤眼睇好似有d干身左d, 但食落就岩岩好! 意粉软硬度适中, 虾正常爽口! 2. 珍宝杂扒大会 🥩🥗🍟呢个大会有鸡扒猪扒鱼柳薯角同西兰花! 事隔差唔多两个月, 剩系记得个猪扒真系好腍身!! 好好味!! 😋3. 千岛海鲜薄饼 🍕好足料!! 鲜虾蟹柳鱿鱼!! 薄饼底唔太厚身唔太薄身, 所有野都岩岩好!! 🤩4. 抺茶朱古力冰沙 真系太钟意抺茶加朱古力呢个combination!! 🥳 抺茶味再多番d就perfecto喇! 食完倾左阵计侍应都冇赶我地走, 但为左再去葵广血拼, 叹左阵就走噜! 👋🏼
1. 明太子鲜虾意大利粉 🍤🍝
2. 珍宝杂扒大会 🥩🥗🍟