2014-07-25 2536 浏览
TGIF! Too Good It's Friday!又到星期五同同事觅食既时候! 今日有同事好想食burger, 仲系美式大大个个只, 突然醒起太古有ruby tuesday就带左佢黎喇!  谂住12点落黎都算早, 点知full house! 无晒枱只可以坐bar枱, 既然佢咁想食当然bar枱都无所谓啦! 3个人都叫左ruby minis! 系2个mini burger, 可以拣鸡定牛, 我地每样要一个, 咁就可以咩都试啦 前菜一系沙律一系汤, 因为冷气太冻都系饮汤啦! 是日餐汤为磨菇忌廉汤! 白皑皑既汤加2粒面包碎, 睇见都吸引! 咦, 不过饮落都几浓, 似食紧pudding多过饮汤~ 旁边件松饼就几好食, 好有葱香味又软绵绵~~牛肉, 睇落有D干, 不过个面包就好软熟, 所以食落仍然唔错! 块牛其实都好juicy!!!鸡肉, 又系睇落干干地, 不过呢个好食过牛添呀! 可能系鸡肉嫩d, 再加埋我地要求既bbq酱, 好食!最抵赞系个burger块包真系好软熟, 但个皮又热热地同脆架㖞! 真系好好食! 唔好以为2个mini burger唔够饱呀, 旁边仲有一堆薯条, 食左咁多淀粉质落肚
TGIF! Too Good It's Friday!

Mushroon cream soup
beef minis
chicken minis
最抵赞系个burger块包真系好软熟, 但个皮又热热地同脆架㖞! 真系好好食! 唔好以为2个mini burger唔够饱呀, 旁边仲有一堆薯条, 食左咁多淀粉质落肚, 当然系捧住个肚走啦!
2014-07-25