2020-11-09
👧🏻 ate...Duck risotto Tai hang frites Si l DanHea session (*20% off for all tapped beers from Monday to Friday, grab your drink before 8!)👧🏻 wants to say...以前嚟大坑好多时都系食茶档同埋民声冰室 今次嚟试左间想试好耐嘅fusion菜+bar 首先想赞一赞佢个薯条真系好正😻一开头见到佢个面好似好多🌶️粒嘅时候吓一吓 食落去先知原来系劲大阵孜然粉味 薯条暖暖地又够脆口 好啱用嚟酒❣️🙌🏻个鸭肉意大利饭都好足料 risotto嘅软硬度啱啱好 仲要差唔多啖啖鸭肉粉 饭面仲有炸到好脆口嘅鸭肉粒同葱花 会想再食😻😻😻嘢饮方面 我本身就唔系好钟意喝啲好淡好清嘅手工啤 但今次嘢两杯 无论系Si L Dan定Hea Session都好重啤酒花味 劲浓 又唔会好饮到成口苦涩味❣️好钟意哩度有种旺中带静嘅感觉 又唔会好逼 多哂chill😽如果大家真系想去真系要book定枱先 哩间真系劲快full booking😩
👧🏻 ate...
Duck risotto
Tai hang frites
Si l Dan
Hea session
👧🏻 wants to say...