(非会员)
2007-09-26 2 浏览
星期四晚同左个朋友去左这间restaurant 食晚饭^^ 开头都唔知食边间restaurant 好, 但见到Teppan系咁多间最多人去食& 地方都好似好大, so 就choose it la ~ ~ 我们一入去, Receptionist好有礼貌welcome 我地& 带位我们一坐低, d server 已经好快拎两杯茶& 拎menu俾我地/// 我们对面睇到成个open厨房的运作, 整烧饼都睇到~都几特别*** 首先我们叫左个清酒煮蚬, Teppan新推介ge和风牛肉& 山葵吞拿鱼刺身沙律, 之后再慢慢叫~ ~ 拎食物俾我地ge server 服务态度几好, 每一碟野佢都有present the names & say :”慢慢享用/ 小心, 睇热”~细心!!! 清酒煮蚬最快到~ 这碟是我个人推介, 因为食过咁多间, 最好食, 最无沙, 最有酒味& 最足蚬肉非这间莫属~ ~ 其他restaurant d 清酒煮蚬好多都得个壳, 无咩肉~ 这碟好满意新推介ge和风牛肉卖相比较美式, 份量足够!! 我个朋友叫左六成熟~ 我本身唔系成日食唔熟哂ge 牛肉, 今次咪试下食~

新推介ge和风牛肉卖相比较美式, 份量足够!! 我个朋友叫左六成熟~ 我本身唔系成日食唔熟哂ge 牛肉, 今次咪试下食~ ~ 我们食落去肉质几新鲜, 就算唔点sauce, 本身d 味道都已经好够味~ 不错!!!! 温度够热, d 薯角有好多旧+ 脆!!

山葵吞拿鱼刺身沙律卖相唔错~ 如果Wasabi 味重番dd , 会更加好食~ 吞拿鱼刺身都新鲜
之后我地再叫三文鱼寿司, 串烧, 秋季promotion ge炒面烧饼~ 虽然我们间唔中落单, 好似好烦咁, 但个女仔staff 有耐性, 服务态度都好好~ 不过如果佢地个个都笑多d, 客人会仲开心~ ~ 炒面烧饼卖相attractive + 好够材料~ 食完好饱ar~ ~ ^^

经理有礼貌地帮我地结账+ 都有笑容~ ~
下次会再同班朋友试下食其他野!! ~ ~