2010-01-09 5 浏览
环境、食物、服务都唔错,而且价钱合理的一间餐厅,加上近office,所以都来食过几次lunch。餐厅总厨系意大利人,好nice,每次去都会见到佢出楼面同客人倾计问comments,上次仲送左个Italian Christmas cake俾我地试。12月24同同事来lunch & 庆祝上司生日,book枱时问可唔可以在甜品上写happy birthday,waiter话ok,当日个birthday dessert一拎出来,好靓,好有heart(虽然对佢地来讲应该好简单,不过人地唔系奉旨架嘛)!!!lunch menu都算多款式,之前几次来食,试过佢地的oysters、猪扒、烧春鸡、肉眼扒等等,全部都唔错,不过最正都系个朱古力心太软,食lunch加$10就有,好好味,伴雪糕食一流~!同埋佢地的面包好好味,好浓的herbal taste,点意大利醋食,唔错。美中不足的系,当日我地点左个鹅肝牛扒set,上菜的次序有少少问题,食紧主菜时先至出前菜,可能因为full house太忙啦,不过d staff都好帮手去跟。总的来讲,so far每次用餐的experience都好pleasant,希望佢地

总的来讲,so far每次用餐的experience都好pleasant,希望佢地快d有membership system同埋信用卡优惠啦~

有机会都想去试下佢地的晚餐!
birthday dessert, 有heart
Yum!
  • oyster
  • pork chop
  • bread
  • chocolate pudding with ice-cream.