2024-12-28 344 浏览
圣诞大餐大家都成日食,有冇谂过素食🎄大餐都可以好靓✨今个星期我同朋友仔素食餐厅 JAJA 💓过左一个充满粉红嘅 Merry Pink-Mas ✨ 环境梦幻到好似电影一样✨ 素食菜式,亦都10分精致美味😋前菜至甜品充满惊喜,配埋圣诞特饮,节日气氛满满🎅🏻🥗野菜啫喱花园;🍲圣诞栗子浓汤🫕瑞士芝士火锅🎄全港首创圣诞树造型威灵顿素牛柳🍰圣诞树干蛋糕我最超欢就喺🍲圣诞栗子浓汤,打得香浓又滑的栗子口感顺滑,入口仲有浓郁的果仁味,冬天饮完暖笠笠💓另外无论造型同埋口感都超级惊喜,一定系🎄全港首创圣诞树造型威灵顿素牛柳!威灵顿素牛柳入面满满黑松露香,外层仲喺金黄香脆酥皮,外脆内软。绝对系惊喜同必点菜式!配上酒心朱古力鸡尾酒🍹 & 粉红佳人无酒精鸡尾酒🍸为晚餐作上完美的结尾✨🎄💓Merry Pink-Mas 迷人冬日四道菜盛宴💓
圣诞大餐大家都成日食,有冇谂过素食🎄大餐都可以好靓✨

今个星期我同朋友仔素食餐厅 JAJA 💓

前菜至甜品充满惊喜,配埋圣诞特饮,节日气氛满满🎅🏻

🥗野菜啫喱花园;
🍲圣诞栗子浓汤