2018-06-10
Weekend 就想揾下新餐厅,两口子拍下拖食餐饭♥️是日黎到铜锣湾永光中心既意式餐厅,电梯开门就见到靓靓花墙🌹🌹餐厅环境优雅,坐下已令人感觉放松,忘记自己喺繁忙既铜锣湾😌Set lunch 食物已定,只要按个人胃容量大小而order多少个course就可以了😉焗得热热既面包配上好香既olive oil同vinegar👍🏼前菜拣左我至爱既zucchini想留肚食dessert, 就唔叫汤了,谂住试人地一口点知又饮唔停食得出好足料同好自家制既味道,绝对唔系好多cream打出来既汤呢炭烧黑毛猪,肉嫩味香,原来系慢煮多个钟既效果样子同味道唔成正比既tiramisu, 无两个胃都会食唔停,惊喜🤩👏🏻好满足既一餐呢,两口子食完都觉得餐厅除左装饰别致外,厨师都好有心做每一道菜,以呢个价钱既set lunch, 我地都觉到好满足呀,期待下一次再来食饭饮酒🍷
餐厅环境优雅,坐下已令人感觉放松,忘记自己喺繁忙既铜锣湾😌
前菜拣左我至爱既zucchini
炭烧黑毛猪,肉嫩味香,原来系慢煮多个钟既效果