2018-10-14 428 浏览
见今日咁好天,就揾咗间有户外嘅咖啡店,带埋只狗仔去试吓原来呢到出面有个好大嘅area架,虽然唔俾放狗,不过啲小朋友可以系到周围跑,好开心,好舒服 🌬🌞 坐出面真系有啲似系外国嘅coffee shop 呢到对咖啡☕真系好尊业,多选择到2版A4 纸都写唔哂。我自己唔系好熟咖啡品种,求其拣咗也门摩卡,黎到见到无奶嘅? 😱 好惊会好苦,不过饮落一啲都唔苦。好香咖啡味,仲有啖啖嘅朱古力味 😋🍫 原来系自己大惊小怪幸福三文治🥪有芝士🧀,餐肉,炒蛋 🍳。好香好大份呀 😍 个炒蛋仲有得拣唔同调味料。佢啲调味料好特别架,有黑椒、香草、黑芝麻、青葱、姜汁 (五选一)。我拣咗香草,唔知点解食到好多黑椒味,不过唔紧要,都好食
见今日咁好天,就揾咗间有户外嘅咖啡店,带埋只狗仔去试吓

也门摩卡
幸福三文治