2024-12-03
天气开始转凉,又系打边炉的季节!来到大排长龙的牛大人,咁受欢迎当然有质素保证👍🏻环境阔落舒服😌有丰富自助区和qr code落单,有围裙提供好贴心🥰.多款汤底拣,我地就拣左麻辣😎想试多款仲可以鸳鸯汤底🍲.最正系任食日本黑毛和牛 A4+😍靓雪花大大块,入口即溶好幸福!!现凡点选日本黑毛和牛 A4+套餐,赠送M9和牛牛丸及海鲜拼盘🤤海鲜劲鲜味大爱圣子和带子!还有伊比利亚黑毛猪梅肉,鲜甜鲍鱼任吃,小食类别更有『鲍鱼三吃』 - 古法醉鲍鱼、炭烧盐葱鲍鱼、柚子烧汁鲍鱼😍Jo最欣赏呢间的多款虾滑劲弹牙,又有鹅肠鸭血,劲多款丸😍仲有台式小食,有得食盐酥鸡和甜不辣超正🤩.自助区都超级多野食😍多款面、丸、菜,全部台湾直送,仲有肉燥饭😍饮品区好多选择,自家制茶必试!我就点左珍珠奶茶和少爷PILSNER啤酒🍻.最后记得留肚食食甜品,Haagen Dazs 任食😍仲有台湾仙草甜品,大满足😌
多款汤底拣,我地就拣左麻辣😎想试多款仲可以鸳鸯汤底🍲