2023-03-31
呢度地方唔大, 牛既质素有惊喜, 饮品选择都好多, 有啲系出面比较少见添😉 总共有三个唔同既套餐选择, 价钱由$218-$388 一位, 可以因应想食既牛去选择😙A4和牛九宫格套餐🐮($388)鸡煲]鸡件炸过再摆落去同啲汁一齐煮, 配上蚬, 鲍鱼, 虾, 豆卜, 紫薯, 蒜头, 洋葱, 好丰富既鸡煲, 海鲜最好食系饱鱼, 好爽口弹牙一啲都唔韧👍🏽封门柳, 牛肩胛, 牛板腱, 澳洲和牛, 日本A4和牛, 牛小排, 五花腩, 牛白肉, 豚肉合拼而成既九宫格, 每款都整成玫瑰花形超适合打卡😎 食完晒咁多款之后就可以加追, 而加追既份量每份大概会有8块, 全部都系即叫即系切肉机切出黎😍 咁多款我最钟意系爽口得黎又唔会觉得肥腻既牛白肉, 雪花劲靓牛味浓又腍身既日本A4和牛🤤虾, 蚬, 蚝, 带子, 鲍鱼, 蟹组成既海鲜塔相当唔错, 同个九宫格一齐打卡系衬到绝😙 由3月1号开始凡提早预订日本A4和牛套餐like and share帖文就可以每位加$50享用新鲜海鲜层层塔嫁喇🤩款式都几多同齐全, 最印象深刻系陈皮鱼蛋, 牛蛙, 白鱼蛋, 水鱿鱼, 蒟蒻, 云吞面饼(粗/幼)呢啲都系出面火锅店比较少见
A4和牛九宫格套餐🐮($388)
[海鲜鸡煲]
[和牛九宫格]
[海鲜塔]
[自助配料]
款式都几多同齐全, 最印象深刻系陈皮鱼蛋, 牛蛙, 白鱼蛋, 水鱿鱼, 蒟蒻, 云吞面饼(粗/幼)呢啲都系出面火锅店比较少见既野, 蔬菜类当然系莴笋胜出啦, 去到边都一定要食😝
[甜品]
士多啤梨, Cookies & Cream, 芒果三款口味既雪糕都好出色, 特别系士多啤梨味果款系有士多啤梨干系入面, 仲有雪糕Puff 都好食🥰
[饮品]
多款黎自韩国既水果汁, 台湾既茶类饮品, 啤酒, Sparkling Water, 自家制夏枯草/冰糖红枣炖雪梨😋 第一次饮罐装既黑糖姜母茶, 有姜既香味, 饮落冇辣味甜甜地😛
呢度既牛几靓选择多, 其他食物质素都唔错, 重点系可以食3️⃣个钟系出面比较少见👍🏽