2024-11-02 560 浏览
牛大人新推出嘅A4日本黑毛和牛放题,听落已经好吸引!今次试咗,真系值回票价!首先,肉品已经升级到A4日本黑毛和牛,油花分布均匀,入口即溶,肉质鲜嫩😋 而且仲送埋M9和牛牛丸同埋一个丰富嘅海鲜拼盘,包括蛏子、鲍鱼、蚝、帆立贝,全部都非常新鲜!最惊喜嘅系,佢哋仲有四款鲍鱼任食!古法酒醉鲍鱼、炭烧盐葱鲍鱼、柚子烧汁鲍鱼同火锅鲍鱼,每款嘅味道同口感都唔同,各有特色。酒醉鲍鱼酒香浓郁,炭烧盐葱鲍鱼香脆惹味,柚子烧汁鲍鱼酸甜开胃,火锅鲍鱼就鲜甜弹牙。可以一次过试晒咁多款鲍鱼,真系好满足😍我哋叫咗期间限定嘅鱼白汤三文鱼豆腐锅,几足料。最后当然唔少得甜品,有Häagen-Dazs雪糕任食🍦 饮品方面,我试咗佢哋新出嘅乳清蛋白荔枝玉露,含有丰富蛋白质,味道唔会太甜,啱晒我呢啲注重健康嘅人🫰🏻朋友就饮少爷啤🍻打边炉够哂爽!