2020-12-20
因为喺试业 ,所以我一食完就快出啦,唔喺出完 佢都完咗 🤪呢间 限定开业店铺 所以大家要留意一吓啦开张第一日 佢改咗时间,由11点 改为 1 点 ,我12点半去到都要等一个钟 ,所以大家要衡量吓个时间 ,同埋份量细细 ,但一人一份 都几饱架,唔好睇少佢。。。🤣出餐时间都好快 呢样值得一赞由 2020 /12/19 至 2021/1/3 。呢间嘅吐司 我觉得还好唔太差 , 𠮶SIZE 唔大 ,大约掌心SIZE ,刚刚一人份量,款色唔多,好适合限定开业 。比小小贴士比大家 ,如果唔食得太甜嘅 可以同待应 少甜 ( 可惜我喺食完先知呢𠮶消息)我觉得唔太爱甜嘅 , 可以叫 原味 ( 小甜),雪糕比较普通 ,所以唔使另加雪糕球,以吐司个个Cream, 太淡 ,淡到冇咩味,但好轻都算滑嘅,而每个吐司个心 都有用 牛油烘过 ,好重牛油香 ,我几爱呢种香味。嘻嘻原味蜜糖吐司 Baby Shibuya Honey Toast $68淡淡哋 , 我觉得OK ,啱啱好 ,如果唔够 可以自己落蜜糖 ,怕食甜最好讲定少甜 。过江龙嚟讲 佢真喺贵 , 但我觉得食一次都Ok , 打打卡。。金莎朱古力蜜糖吐司 Ba
呢间 限定开业店铺 所以大家要留意一吓啦
出餐时间都好快 呢样值得一赞
由 2020 /12/19 至 2021/1/3 。
金莎朱古力蜜糖吐司 Baby Ferrero Honey Toast $78
呢粒金莎食落去 (好似同本地金莎有少少分别.. 好似咋 唔喺 唔好叉我 🤣), 食落去有 牛油加埋唔太溜朱古力酱,唔差 (但本人 爱偏甜嘅 )
圣诞老人曲奇饼 Santa's Chocolate Chip Cookie $58
曲奇饼 我觉得比较偏甜 两人份量 都比较大 同 浓朱古力酱 ,如果喺想试 ,走前外卖比较好(可以问吓 可唔可以 曲奇 同 酱 分开上 ,咁就唔会过份溜。
冻泰式奶茶 Iced Thai Milk Tea $38
唔喺我饮 ,朋友话都比较偏 ,所以可以少甜 试试
香浓朱古力特饮 XMAS Chocolate Special $40
叫完先发觉 自己叫左好多样朱古力... 早知叫冻抹搽拿铁 个外型真心靓 打卡一流 后悔都太迟
呢杯不过不失 钟意朱古力嘅可以叫吓
几多嘢卖 都佢好多广告都有提 ,所以我唔提了。。