依间PACIFIC COFFEE有好多好多大sofa系舖头出面(仍然系太古城入面,所以有冷气), 而果到楼底好高, 又可以望对面街既山景, 都几正架个环境.不过, 果日去到, 无哂出面d sofa位, 所以唯有坐入面.入面d位无咁好坐, 大多数都系d硬chair, 不过d灯光都ok好, 又有music, 佢地一贯既咖啡店情调~* * * * *有好多野食选择:* * *我地简左:* * *我好钟意佢d strawberry飘雪, 好香既strawberry味, 上面d cream又好正, 加埋岩岩好!* * *我都劲钟意佢既OREO饼!中间果层cream有d朱古力碎系入面, 好甜, 少少脆脆地系d软滑既cream入面, 好正!上下2块朱古力饼反而咸咸地, 中和左d cream既甜味, 真系配搭得岩岩好~我试左少少之后, 分开左黎食, 即系饼还饼食, CREAM还CREAM食... 都一样咁好食~* * *依2杯野系一样既, 好似系咖啡加CREAM, 都好味, 不过唔及上面果D别致同好味~

* * * * *

我地简左:
Pacific Coffee - food 05

Pacific Coffee - food 01
* * *

我都劲钟意佢既OREO饼!
Pacific Coffee - food 03
Pacific Coffee - food 02