2017-07-25
一直都听到mo bar呢个名 但一直未试过所以预早左两星期book mo bar 同三个朋友去试下一入去环境偏暗(正常既,高档地方都系甘)window seat都系睇街境,外国侍应较多因为侍应都几多下,所以要落单呀加水呀都好快手。 因为一开始个侍应误会左我地4个叫两份afternoon set 所以啲野食只系一碟碟甘放台,无左个架野食方面:我觉得最好食都系个scones,好香 配牛油一流,但系令我印象最深既系raspberry tropezienne 同 rose champagne shooter 都几酸下(个人口味问题)至于其他野食就不过不失野饮方面:我地叫左jasmine 同 lemongrass 前者好清香,后者 只味好香 好醒神 都几正,唯一唔好既系 佢地每次加水加一半满,啲野食有咸有酸又甜,我地系甘饮水,搞到我地系咁要人加水,有啲唔好意思🙈呢到book个时讲有时间限制,但系我地入去坐到走个下系比原本讲既时间超左一个钟,完全无人赶走我地(可能个日唔爆)总结:其实呢到都几岩同朋友黎吹下水食下野,如果唔求海境既话,都坐得几舒服,野食就不过不失
所以预早左两星期book mo bar 同三个朋友去试下
因为侍应都几多下,所以要落单呀加水呀都好快手。
野饮方面:我地叫左jasmine 同 lemongrass