开咗咁耐都系第一次嚟到启德Airside行下🤣行到咁上下再同朋友食埋晏先走😊经过,见到呢间四面泰有午市火锅套餐☺️就入去打边炉👍入座每位$15蚊时手工酱料及可以任食泰国脆虾片使用纸巾、湿纸巾及时令茶水🙌啲虾片都好松脆架😎一人套餐包左蔬菜拼盘🥬金菇冬菇🍄‍🟫潮州猪肉卷🐷泰式船河粉🍜粉量都几足😊自选锅底一人一锅就啱唒🥰可以随自己口味拣选🤩师傅精心熬制秘制冬阴功鲜虾锅😋嚟到煲粉先饮咗啖汤🥰入口系浓郁冬阴功味🥰酸酸甜甜辣辣用来打边炉系一个新尝试🥰估唔到有几好味😙西班牙黑毛猪腩肉可以就住自己食量去点选🙌 猪腩肉片肥瘦均匀🐷放落冬阴功锅底又几夹㖞😋入口有嚼劲🙌唔错‼️食完咁多肉食返啲菜同菇菌就啱唒😊追加小食泰式手打虾饼即点即制😊热辣辣食落虾饼真材实料仲好弹牙添😍我钟意点埋泰式酸辣酱食😊蝶豆花青柠梳打水💜紫色系我最爱😍打卡真心靓😌饮落清新又解渴🥰青柠酸味味好啱夏天饮呀😎食到咁上下😬店员送上椰汁冰粉🥰色彩缤纷用料十足😊微甜仲几好食😋

入座每位$15蚊时手工酱料及可以任食泰国脆虾片
使用纸巾、湿纸巾及时令茶水🙌啲虾片都好松脆架😎

西班牙黑毛猪腩肉可以就住自己食量去点选🙌

• 西班牙黑毛猪腩肉