2024-03-13 1397 浏览
系Airside呢间cafe食Lunch竟然送Americano!最近Lunch有时会选择去启德新开商场Airside,呢到有间宠物友善餐厅好岩我心水!我哋叫咗一个salad同意粉,仲要送Americano,喺启德呢讲呢个价钱都算系OK星期一至五Lunch去食就送Americano~粒冰仲要整到四四方方咁好鬼有仪式感Truffle Wild-mushroom Pasta $148呢个简直系对素食人士好友善嘅选择,虽然话系素食,唔同蘑菇嘅口感配上黑松露酱,分分钟仲好食过配肉!Pasta唔会过腍,唔会过硬,适中嘅口感Smoked Chicken Breast Salad $128沙律表面淋上咗意大利黑醋,配上有机烟鸡胸仲有我最钟意嘅车厘茄😍都系𠮶啲味,不过沙律俾黑醋加橄榄油包住,口感几独特咁啱仲遇到只好可爱嘅狗狗😍😍😍😍

星期一至五Lunch去食就送Americano~
粒冰仲要整到四四方方咁好鬼有仪式感

咁啱仲遇到只好可爱嘅狗狗😍😍😍😍