2019-09-20 336 浏览
我系一个钟意食野 但又好懒既人 成日都想整个all day breakfast黎食下 如果再加埋杯热朱古力 会觉得系一个完美既一日但我真系太懒 又要预备材料又要洗碗 所以都系 不了哈 咁岩同个朋友倾开想食all day breakfast 佢就推荐左呢一间餐厅比我 重陪我黎食睇到 餐厅都差唔多满座 我记得系我等紧野食果阵 出面已经要排队 可想而知佢都几多客人 想食就记得早少少到喇 呢间餐厅有一样我唔太钟意既系 有d迫坐既时候 同隔离台好近 如果想要番少少私隐度既话 就唔太适合喇 不过呢 佢都另外有佢既特色 佢行vintage风格 会见到佢既摆设都系有种怀旧风 如果钟意呢种风格既你 可以黎呢度食下野影下相 讲番食物先咁我同朋友就各点左一份all day breakfast我最期待系个egg Benedict 我有上网睇过要点整 但我真系懒人黎所以唔会自己整好味呀我觉得呢度既egg benedict 个汁都调较得适中 唔会太酸 另外重有沙津菜 配埋个salad source 唔错不过件橙 我就无食喇 因为我惊我一咬落去 d汁会喷到隔离台...另外要讲下件牛角包 好正呀我觉得 热辣辣 加埋块
我系一个钟意食野 但又好懒既人
成日都想整个all day breakfast黎食下