2019-09-14 564 浏览
每年生日都会以一个丰盛既早餐开始呢一日,今年拣左呢间花说试一试。网上睇到介绍餐厅以独角兽为主题,入到去环境非常粉红...店铺准备咗好多公仔比客人影相打卡,小人本身对粉红色无咩好感,所以都系将我个注意力放返系食物上面。All Day Breakfast C $98牛油果、黑松露炒滑蛋、德国肠、烟三文鱼、焗豆、薯饼、牛角包、沙律烟三文鱼有烟熏味唔会太咸,炒蛋好滑黑松露味道浓,沙律用咗芝麻酱,薯饼都好脆不过比较细粒,其他都系正常发挥。和风 All Day Breakfast $108鳗鱼、炒滑蛋、德国肠、薯饼、牛角包、沙律鳗鱼系2条鳗鱼尾...即系无限骨炒蛋好滑但都有黑松露味,应该系同一个锅煮?又或者系一齐煮?沙律薯饼都一样,其他都系正常发挥。柴犬棉花糖朱古力 $40猫仔棉花糖绿茶鲜奶 $42两个饮品味道都唔错,上边既造型棉花糖都无过甜,可入口。环境方面...冷气系好好好热,大概有 10-15 个位,Bar枱同埋大枱既櫈都唔多好坐。但食物系唔错,因为主力系想试佢既 All Day Breakfast 就无试到意粉同埋甜品,会再帮衬试下其他。

网上睇到介绍餐厅以独角兽为主题,入到去环境非常粉红...
所以都系将我个注意力放返系食物上面。

All Day Breakfast C $98
All Day Breakfast C

烟三文鱼有烟熏味唔会太咸,炒蛋好滑黑松露味道浓,
沙律用咗芝麻酱,薯饼都好脆不过比较细粒,其他都系正常发挥。

和风 All Day Breakfast $108

和风 All Day Breakfast
鳗鱼、炒滑蛋、德国肠、薯饼、牛角包、沙律
鳗鱼系2条鳗鱼尾...即系无限骨
炒蛋好滑但都有黑松露味,应该系同一个锅煮?又或者系一齐煮?
沙律薯饼都一样,其他都系正常发挥。

柴犬棉花糖朱古力 $40
柴犬棉花糖朱古力

猫仔棉花糖绿茶鲜奶 $42
猫仔棉花糖绿茶鲜奶

两个饮品味道都唔错,上边既造型棉花糖都无过甜,可入口。

2019-08-24
庆祝纪念