2014-11-11 556 浏览
一直听朋友讲佢家楼下有间平平地又简单既ALL DAY BREAKFAST, 今日去开揾佢就同佢去食埋个ALL DAY BREAKFAST, 12点去食个早餐,又真系早餐价钱,真系岩晒d晏起身既人出黎食早餐,我家楼下都有间就好啦.我朋友食返平时佢食开既JUMBO$43, 我就简单食个LITE BRAKFAST$26,朋友个份JUMBO实在好大份,吾系特别有D咩食物吸引,但D炸野炸得好食,薯饼同鱼手指都炸得几好食,都几丰富 我个份lite breakfast另外加左只蛋($4),以为系另上的,原来是叠埋放系个松饼上面的,个卖相都ok , 放埋蛋入去连埋个松饼食都几好味,另外仲有粟米同沙律酱,不过食得有d"伦尽",d粟米会跌出黎 但都ok,$30一个早餐仲有杯咖啡,跟餐regular coffee都算几好饮,下次单买一杯都可以($15).今日佢地餐厅打开晒个门,凉凉地好舒服,坐系靠墙放menu位置都几舒服.呢间餐厅吾怪得朋友成日去,亲切感几好,好乐意去照顾客人,入门就讲hello,走个时又讲byebye,如果我住呢边,我谂我都会成日去.

lite breakfast

$30 (早餐)