2019-09-28 444 浏览
话说果日晏就要黎观塘买野,买野前紧系医肚先😆😆打开to go list拣来拣去就拣左呢间cafe喇!中午一点几黎到,九成客人都食到尾声,我一个人好快有位🤤想食轻量既野唔想太多肉,所以最后拣左个all day breakfast 😋黎到都好靓仔㖞😍因为当日多士无货,所以唔洗加钱转左bagel比我😌略嫌硬左少少,不过几香几好味既,鸡扒有啲黑椒味,唔油而且唔干唔柴非常juicy架👍🏻令我谂起荣式鸡扒果块鸡扒😂😂沙津菜新鲜,最正系个炒蛋呀🤤🤤份量又多,半熟既蛋蛋有蛋汁之余仲炒得劲滑,最欣赏系佢唔会食完好漏好腻😆😆职员仲送左粒佢地自家制既coffee cake😊细细粒,虽然觉得甜左啲,但好香几好味😌

2019-09-19