2016-03-14 595 浏览
佐敦真系好多好食餐厅,每次都会发掘到一间新餐厅可以食~今次我同大少就揾到间食all day breakfast cafe,当然要试一试~~餐厅装修石灰感比较重,通道比较窄,不过亦都无损观感House Caesar Carbonara Remix - 顾名思义,酱汁系用凯撤沙律汁煮,当初我都有谂过味道会唔会唔夹,会唔会好怪,不过原来食落口一啲都唔怪,反而我觉得好夹,重可以少一阵油腻感觉,因为平时食Carbonara会有好多忌廉汁、芝士去煮成,会比较腻,呢个真系刚刚好~Monster All Day Breakfast - 叫得Monster当然有返咁上下,呢个all day就有纽伦堡肠、黑松露薯蓉、烟肉、茄汁豆、大啡磨菇、法式多士、炒蛋、熏黑椒牛肉、沙律菜,其实真系一个人食……都几多,但系我反而好钟意个沙律菜,因为唔系用黑醋,而系用沙律汁,另外纽伦堡肠比德国杂锦肠好味,大大份all day食到饱饱,真系好抵~Classic Chocolate - 拉花朱古力,虽然朱古力味唔太浓,不过胜在完全唔会过甜,亦有拉花睇Green Tea Coffee Latte - 大少觉得呢个绿茶咖啡好吸引,
佐敦真系好多好食餐厅,每次都会发掘到一间新餐厅可以食~
餐厅装修石灰感比较重,通道比较窄,不过亦都无损观感
House Caesar Carbonara Remix
Monster All Day Breakfast
Green Tea Coffee Latte - 大少觉得呢个绿茶咖啡好吸引,好浓绿茶味~

2016-03-11
House Caesar Carbonara Remix