知道间餐厅搬咗去更大嘅地方,当然要嚟捧场啦!今日同两位Food Buddy 来到访,食物嘅好味程度根本不能用笔墨来形容!今日非常荣幸可以有大厨Mok San为我哋献技!头盘系美味大只生蚝配海胆及三文鱼子,佢哋无论夹埋一起食或者分开独立食都系好鲜甜好好味!之后系黑松露配带子,我个人不太喜欢吃带子,但我可以讲呢个系我食过最好味嘅带子!之后就轮到鲍鱼配海带,而佢嘅酱汁系用返鲍鱼嘅内脏去做一个汁,鲍鱼嘅鲜味以及酱汁嘅浓味配合得天衣无缝!再嚟就系龙虾配冷面,而果酱汁当然系又好味又浓烈嘅龙虾汁啦!之后仲加咗好多黑松露喺上面成件事高贵得来真系太好食了之后仲有我最钟意食嘅脆皮Amadi 鱼,真系每一次都唔会令我失望! 突然好想食鹅肝,咁就麻烦Mok San加咗依味鹅肝配淮山饼,冇错系用淮山磨粉制成嘅煎饼特别呢!跟住就系A五后切黄牛,medium rare 刚刚好!我哋实在太为食了Mok San又临时加咗个兰王蛋配大量黑松露,实在太幸福了最后当然一定有例牌超级好味嘅炒饭同埋蔬菜啦,真系饱到一个点😂😂😂!好耐冇食得咁丰富同咁开心喇,this is always my favorite teppanyaki

今日非常荣幸可以有大厨Mok San为我哋献技!

好耐冇食得咁丰富同咁开心喇,this is always my favorite teppanyaki restaurant in town!
生蚝配海胆及三文鱼子
鲜带子配少少黑松露