2024-09-27 2643 浏览
🐢🍯生日又要揾地方食饭. 主人家偶尔经过呢间餐厅门口,俾佢花花世界吸住左,所以就系被选中既餐厅😁一行3人指派坐近门口位置,不过正因为近门口,所以都唔会太嘈,坐得舒适自在。餐牌每样食物图片都好精美,实在有太多野想试,不过因为朋友生日,职员就介绍左个生日2人套餐,仲有扎花同汽球送返俾生日主角,very nice.虽然是2人餐,不过基本都会食饱饱,我地除左个set, 另外加多一个餐汤,一杯饮品,同两件甜品。头盘有磨菇汤,非常浓郁磨菇味,巧香呀。 前菜有吞拿鱼牛油果,同埋南瓜沙律,份沙律仲几有份量,无论size同埋入面馅料。之后主菜有半只三黄鸡,鸡肉算嫩滑,同牛柳鹅肝, 牛柳好腍加埋鹅肝,口感丰富。 餐送甜品就系慕丝蛋糕,另外我地再叫招牌提子乌龙冻,同一个椰子蛋糕。3款都好味。 朋友生日仲有小熊公仔同你唱生日歌,有皇冠俾寿星带住影相打卡,非常贴身。第一次嚟帮衬,对餐厅无论环境,服务,食物水准,同埋食物摆设都好满意I will be back😁

I will be back😁

特色磨菇汤