2019-02-26
呢晚黎到尖沙咀揾好朋友食饭,等佢收工之后行左阵美丽华,行到攰攰地就去揾食医肚朋友仔话想食韩国野,所以我地就行左去金巴利道个边拣去呢间主打食韩式pizza同煎饼既韩国小店入面既会播放K pop, 又会有电视播出韩国综艺,都几有韩气XDD呢度食物既选择都几多样化除左有一般既锅物同小食之外,仲有唔少特色批添我地睇完一轮,决定要个 大酱豚肉溶岩芝士pizza$198、海鲜锅$99(另追加鱼糕片、鱼糕串、年糕同杂菌)同一份韩式蒸饺$48一齐share食呢个pizza虽然望落size唔大,但厚度十足,啲芝士多到呢~~~~大酱豚肉带有微辣同芝士既味道好夹!!海鲜锅虽然话系一人锅,但份量都唔少,锅内除左有唔同既海鲜之外,仲有蔬菜、鱼糕、菇菌同年糕架食到一半再加埋我地追加既配料就系大满足个鱼糕串好大串,有几款鱼糕可以试晒最后黎既蒸饺更加系份量惊人,一客三粒,但每一粒都系胀卜卜,成个拳头咁大架呢度全部既staff连大厨都系正宗oppa黎架,系埋单既时侯,oppa仲好sweet咁请我地食糖添
呢度食物既选择都几多样化
除左有一般既锅物同小食之外,仲有唔少特色批添
大酱豚肉带有微辣同芝士既味道好夹!!
食到一半再加埋我地追加既配料就系大满足
个鱼糕串好大串,有几款鱼糕可以试晒