2011-06-08
试过以前中环𠮶间, 同而家比较好唔同. 而家感觉 Cyber 左, 时尚左. 不过味道仍然好, 维持中上水平Book 枱时都remind 你要著smart casual.驾车第一次去, 唔系好熟, 差d miss 左个路口一出 lift , 已经有人对住你笑住招呼你.102 楼真系好正, 𠮶日仲天朗气清, 佢可以俾window seat 我. 可能因为我迟左到, 第一轮刚刚完左老婆大人见到个景, 四万咁口 叫左lunch set, 老婆大人当然叫左钟意的ham我头盘sea bass 清清地, 唔错跟住上牛仔膝, 以前食开西餐, 食呢味菜, 成日觉得好似食妈咪煲汤的肉. 不过今次系最好食的一次, 味道好, 唔太salty另一个主菜肉眼粒, 肉味够, 但肉质一般, 如果你唔系好想食牛肉的话, 可以试另一个主菜我地两个都叫Tiramisu 甜品, 因为见到侍应, 十次攞甜品, 有9.5 次都系Tiramisu, 同埋𠮶样又靓本人对甜品冇要求, 呢款真系好味, 重好饱肚 最后, 唔知系唔系赶住收lunch hour, D 侍应好赶咁收你食完的碟. 不过招呼尚算满意总括, 值得试试.
驾车第一次去, 唔系好熟, 差d miss 左个路口
一出 lift , 已经有人对住你笑住招呼你.
老婆大人见到个景, 四万咁口
叫左lunch set, 老婆大人当然叫左钟意的ham
我头盘sea bass 清清地, 唔错
本人对甜品冇要求, 呢款真系好味, 重好饱肚
总括, 值得试试.